Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Συνάντηση των Ενεργών Πολιτών, με την Υποψήφια Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δέσποινα Χαραλαμπίδου και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ν. Σερρών, κ. Σταύρο Παπαϊωάννου στο Χαρωπό



    Η Υποψήφια  Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χαραλαμπίδου (βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης), κατά την  περιοδείας στο Nομό Σερρών και στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας, μετά από δική της πρωτοβουλία, συναντήθηκε μεταξύ άλλων και με τους Ενεργούς Πολίτες Σερρών,  Ενάντια στην Εξόρυξη χρυσού.
      Στο ραντεβού που έλαβε χώρα  την Παρασκευή 4 Απριλίου και ώρα 12:00 στην Αίθουσα της Εκκλησίας στο Χαρωπό, παραβρέθηκαν μέλη των ενεργών πολιτών, πλήθος συνεργατών  από το επιτελείο της κ. Χαραλαμπίδου, καθώς  και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Ν. Σερρών Σταύρος Παπαϊωάννου.
        Οι Ενεργοί Πολίτες, είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στις επιπτώσεις που συνεπάγεται, τόσο η  υφιστάμενη μεταλλευτική έρευνα, όσο και η ενδεχόμενη εξορυκτική διαδικασία. Για τον λόγο αυτό τόνισαν, πως είναι σημαντικό να αποτραπεί, όχι μόνο, η ενδεχόμενη εξόρυξη χρυσού, αλλά και η υφιστάμενη μεταλλευτική έρευνα.  


        Η κ. Χαραλαμπίδου, από τη πλευρά της τόνισε, πως κατανοεί τις ανησυχίες και τους φόβους των Ενεργών Πολιτών, αφού όπως είπε, κατάγεται από το Κιλκίς, όπου και εκεί (στο Κιλκίς), έχουν να αντιμετωπίσουν το ίδιο ακριβώς  πρόβλημα και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου σταματήσουν την εξόρυξη, που είναι προ των πυλών στο Κιλκίς.

        Δεσμευτικέ επίσης,  πως θα στηρίξει τον αγώνα των Ενεργών Πολιτών Ενάντια στην  εξόρυξη χρυσού, θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια και τέλος, θα εκδώσει αποκλειστικά για την περίπτωση του Ν. Σερρών δελτίο τύπου, στο οποίο θα αναφέρεται ρητά η αντίθεση της, στην πρόθεση εξόρυξης  χρυσού στις Σέρρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου