Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Παρασκευή 16 Μαΐου

         Την Πέμπτη 15 Μαΐου εκπρόσωποι των Ενεργών Πολιτών επισκέφτηκαν τα προεκλογικά γραφεία των υποψηφίων Περιφερειαρχών κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες  και τα προεκλογικά γραφεία των Υποψηφίων Δημάρχων Σιντικής στο Σιδηρόκαστρο, με σκοπό να μάθουν τις θέσεις των υποψηφίων και εάν έχουν συνυπογράψει το ψήφισμα που τους επιδόθηκε την Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα.
         Στα προεκλογικά γραφεία των υποψηφίων περιφερειαρχών στις Σέρρες είχαμε τις ακόλουθες εξελίξεις:

-Στο προεκλογικό γραφείο της Παυλίδου Νιόβης δεν λάβαμε καμία απάντηση.
-Στο προεκλογικό γραφείο του Ιωάννη Ιωαννίδη δεν λάβαμε καμία απάντηση.
-Στο προεκλογικό γραφείο της Δέσποινας Χαραλαμπίδου συναντήσαμε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών Σταύρο Παπαϊωάννου ο οποίος μας παρέδωσε το ψήφισμα με υπογραφές και το παραθέτουμε σε εικόνα.

-Στο προεκλογικό γραφείο του Τζιτζικώστα Απόστολο συναντήσαμε τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών Ιωάννη Μωισιάδη ο οποίος αρνήθηκε  να υπογράψει το συγκεκριμένο ψήφισμα γιατί είναι υπέρ των ερευνών άλλα τόνισε πως είναι αντίθετος στην εξόρυξη χρυσού.
-Στο προεκλογικό γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με την κ. Μπουφίδου Χρύσα η οποία μας είπε ότι με χαρά προσυπογράφει το ψήφισμα άλλα λόγω υποχρεώσεων βρίσκετε Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να μας το επιδώσει. Θα το παραλάβουμε σύντομα από το γραφείο της. 


        Στα προεκλογικά γραφεία των υποψηφίων Δημάρχων Σιντικής στο Σιδηρόκαστρο παραλάβαμε από όλους τους υποψήφιους Δημάρχους, Σάββα Κοσμίδη, Νίκο Δεμερτζή και Φώτη Δομουχτσίδη τα ψηφίσματα με υπογραφές και τα παραθέτουμε σε εικόνες.





 
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


Κίνηση Ενεργών Πολιτών Νομού Σερρών
energpolites.blogspot.gr
https://www.facebook.com/energpolites


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΙΓΡΙΤΑΣ
http://antigoldserres.wordpress.com/
antigoldserres@gmail.com
https://www.facebook.com/antigoldserres
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου