Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Συνάντηση Εκπροσώπων των Ενεργών Πολιτών με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη ΜαριάΣυνάντηση Εκπροσώπων  των Ενεργών Πολιτών  με τον υποψήφιο  Ευρωβουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότη Μαριά στις  Σέρρες το  Σάββατο 3 Μαΐου  2014 στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
       Εκπρόσωποι  των Ενεργών Πολιτών είχαν προγραμματισμένη  συνάντηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά στα πλαίσια της περιοδείας του στις Σέρρες. 

      Οι εκπρόσωποι των Ενεργών Πολιτών έκαναν μία αναλυτική ενημέρωση για το θέμα των ερευνών που γίνονται στο νομό Σερρών καθώς και για την γεωγραφία των ερευνητέων περιοχών και του παρέδωσαν  σε φάκελο όλο το υλικό έρευνας τους.
      Στην  συζήτηση που ακολούθησε δήλωσε την αντίθεση του στην εξόρυξη χρυσού και είπε  ότι εάν δεν την θέλουν οι τοπικές κοινωνίες αυτή δεν πρέπει να γίνει.
      Στη συνέχεια έγινε κεντρική ομιλία στην αίθουσα της ΔΕΠΚΑ όπου μεταξύ των θεμάτων που αναφέρθηκε ήταν και αυτό, της εναντίωσης του και του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  στην εξόρυξη χρυσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου