Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ πάει στα Μαύρα Λιθάρια



        Στα πλαίσια επίσκεψης, πολιτικού κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Σιντικής, εκφράστηκε η επιθυμία να πραγματοποιηθεί, από την πλευρά του κλιμακίου, συνάντηση με την πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών Ν. Σερρών ενάντια στην εξόρυξη χρυσού και κατοίκους της περιοχής, Η συνάντηση καλώς εχόντων των πραγμάτων, ορίστηκε για την Δευτέρα 27/07/2014 και ώρα 20.30 στην καφετέρια Che Guevara στο Χαρωπό. Σκοπός της επίσκεψης είναι η πληρέστερη ενημέρωση του κλιμακίου, σχετικά με το ζήτημα της υφιστάμενης μεταλλευτικής έρευνας και βεβαίως την ενδεχόμενη πρόθεση της εξόρυξης.

      Νωρίτερα και εφόσον οι καιρικές συνθήκες και περιστάσεις το επιτρέψουν, θα προηγηθεί ανάβαση στην περιοχή Μαύρα Λιθάρια, όπου και πραγματοποιείται η μεταλλευτική έρευνα.

     Η πρωτοβουλία των Ενεργών Πολιτών, δηλώνει απερίφραστα την ικανοποίηση της, για το ενδιαφέρον του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ για ακόμη μια φορά, να ενημερωθεί για το ζήτημα της μεταλλευτικής έρευνας και εξόρυξης, ενώ ταυτόχρονα, δηλώνει με έμφαση πως, είναι πρόθυμο να ανταποκριθεί σε συνάντηση ενημέρωσης και προς άλλα πολιτικά κλιμάκια, σχηματισμούς, πρωτοβουλίες και όχι μόνο, για το ζήτημα της μεταλλευτικής έρευνα και εξόρυξης.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου